Kapija Svrljiga

Svrljig vam otvora vrata udobnosti.

O nama

Dobrodošli u Kapiju Svrljiga

Kapija Svrljiga“ nije samo mesto gde ćete odsedati – to je vaša kapija ka nezaboravnom iskustvu u srcu Centralne Srbije. Naš objekat, smešten u mirnom i slikovitom ambijentu Svrljiga, nudi vam savršen sklad moderne udobnosti i tradicionalnog srpskog gostoprimstva.

Uživajte u luksuzu besplatnog WiFi interneta i privatnog parkinga, obezbeđujući vam mir i privatnost tokom vašeg boravka. Naš pansion sa uslugom doručka idealno je mesto za odmor i relaksaciju, bilo da planirate kratku posetu ili duži boravak.

Lokacija i povezanost

Kapija na pravom mestu!

Od Niša do Kapije Svrljiga

25 km

Aerodrom Konstantin Veliki (Niš) do Kapije Svrljiga

30 km

Od Beograda do Kapije Svrljiga

približno

260 km

Od Kraljeva do Kapije Svrljiga

približno

170 km

Od Kapije Svrljiga do Stare planine

približno

70 km

Od Kapije Svrljiga do Sofije Bugarska

približno

160 km

Ove udaljenosti čine „Kapiju Svrljiga“ savršeno smeštenim za istraživanje kako urbanih tako i prirodnih lepota koje Srbija nudi, pružajući gostima idealnu polaznu tačku za različite izlete i avanture.

Svrljig

Srce prirode i kulture

Svrljig nije samo mesto na mapi – to je dragulj koji čeka da bude otkriven. Okružen prirodnim lepotama i bogatom istorijom, Svrljig predstavlja idealno mesto za one koji traže odmor od užurbanog života. Od fascinantnih pejzaža Stare planine do kulturnih i istorijskih spomenika, Svrljig nudi raznolikost koja zadovoljava sve ukuse.

„Kapija Svrljiga“ vam nudi više od smeštaja – pružamo iskustvo koje će obogatiti vaše putovanje i ostaviti trajne uspomene. Govorimo vaš jezik i radujemo se što ćemo biti vaši domaćini u ovom prelepom delu Srbije.